26 Ağustos 2012 Pazar

DÜĞÜNLER, NİŞANLAR VE PASTALARI

Her sene baharın gelişiyle beraber, düğün sezonu açılmıştır denir. Gerçekten de, yazı beklemez mi evlenecekler. Kışın gelinlik seçmesi, giymesi derttir, saç bozulur, makyaj problem olur. Herşeyden de öte kapalı mekanlara tıkılıp kalmak istemez kimse. Hepimiz kır düğünü, cocktail ya da havuz kenarında yenilen bir yemekle evlenmek, nişanlanmak istemez miyiz? Elbette isteriz...
Düğünlerin olmazsa olmazı pastalar, yeni yeni gözde olmaya başlayan cupcake kuleleri, ilk sıralarda olmasa da nasıl olmasını düşünmekle kafa patlattığımız detaylar arasındadır.
İşte, yükünüzü biraz olsun hafifletmek, fikirleriniz doğrultusunda hayalinizdeki pastayı birlikte tasarlamak için tüm evlenecek çiftleri beklerim. Detaylı görsellerimiz için www.semabozoklar.com 'da deluxe lezzetler bölümünü inceleyebilirsiniz. Görüşmek dileğiyle...

1 YAŞ PASTASI VE KURABİYELERİ

Sevgili Serra Hn., minik kızı Ayşe Mine'nin 1 yaş partisi için ulaştı bana. Hemde Büyükada'dan..yeni internet sitem, www.semabozoklar.com' da aynı pastanın iki katlısını beğenmiş fakat davetli sayıları daha az olduğu için, tek katlı yapma kararı aldık beraber.
Ben özellikle bebek ve çocuk pastalarını hazırlamayı daha çok sevdiğimi farkettim bu pastayı süslerken. Her sipariş özel ve yeni bir deneyim benim için fakat, bebek pastalarının yeri bir başka.
Unutmadan, pastanın üzerindeki ayıcık ile aynı model, kurabiyelerini de yaptım Serra Hn.'ın isteği üzerine. Son zamanlarda ki en keyifli çalışmalarımdan biri oldu benim için. Nice mutlu yaşlara Ayşe Mine ! :))

25 Ağustos 2012 Cumartesi

BU PASTA BAŞKA PASTA!!!

Geçtiğimiz günlerde, bambaşka bir çalışmaya imza attık. Bu sefer çikolatadan, şeker hamurundan değil de, bebek bezinden, kurdelelerden ve birsürü çeşit süsten, bir doğum odası süsü, bez pasta hazırladık. Bez pasta işinde çok daha uzman bir arkadaşım ile ortak eserimiz bu. Kendisinin internet sitesi yapım aşamasında. Fakat bu pastayı beğendiyseniz eğer ve siz de bez pasta yaptırmak istiyorsanız, şimdilik benimle iletişime geçebilirsiniz. Tabi onlarca bez pasta arasından seçim yapabilirseniz.:))

DOĞUMGÜNÜ PASTASI VE CUPCAKELERİ

Yoğunluktan ve daha sonra da sıcaklardan olsa gerek, son haftalardaki çalışmalarımı paylaşamıyordum. Artık yazmanın zamanı geldi de geçiyor diye, sıvadım kolları bugün ve blogumdaki yazılarıma geri dönüş yaptım.
Bu kalp şeklindeki pasta ve cupcakeleri, çok sevdiğim bir arkadaşım ablasının doğumgünü için istedi. Ben de zevkle yaptım tabi ki...Nunu'ya gelince; inanın bende bilmiyorum ne demek olduğunu...isminin kısaltması olsa gerek ( Nuran, Nuray ??? ) :)))

11 Ağustos 2012 Cumartesi

SİPARİŞ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE

10 Ağustos - 19 Ağustos tarihleri arası, sipariş kabul edemiyorum. İlginize çok teşekkür ederim.

3 Ağustos 2012 Cuma

YENİ İNTERNET SİTEM www.semabozoklar.com

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım, düşündüğüm, düşlediğim bir proje vardı. O ne mi? Benim yeni internet sitem...:) Blogumu hazırlayan ve büyük emek veren sevgili Kübra ( Bella Design ) internet sitemde de çok yoruldu ve kahrımı çekti diyebilirim.Kübracığıma ve destek veren herkese çok teşekkür ederim, sitemi ziyarete beklerim.
www.semabozoklar.com

2 Ağustos 2012 Perşembe

EN GÜZEL KURABİYELER ARAS'A

Bu yazıyı yazarken, 2000 - 2004 yıllarına dönüyorum. Benim hakkımda biraz bilgi sahibiyseniz, Mimar Sinan Üniversitesi mezunu olduğumu biliyorsunuzdur sanırım. Herkesin okul yıllarında çok yakın olduğu bir sıra arkadaşı, canyoldaşı, öğle yemeklerinde, okul projelerinde, gezmede tozmada, gece eğlencede, gündüz derste, kısacası ailesinden çok vakit geçirdiği birisi vardır ya...siz de kendi dostunuzu hatırladınız sanırım.
Pınar Tatlıcı'da benim öyle bir arkadaşım işte. Zaman zaman tartışsak da, ikimizde evlenip uzak semtlerde otursak da, biz hiç kopmadık birbirimizden. Uzun lafın kısası, ben şimdi minik kızımı büyütürken, onun da kara kuzu bir oğlu oldu :) Tabi ki kurabiyelerini büyük bir zevkle hazırladım kara kuzumuzun. İyi ki doğdun Aras Bebek, ömür boyu şansın bol, yolun açık olsun.

1 Ağustos 2012 Çarşamba

YETİŞKİN DOĞUMGÜNÜ PASTALARI

Bu pastayı Elena Hn. eşinin doğumgünü için istedi benden.Eşinin işi, bazı makinalarla ilgiliydi. En ince detaylara kadar neler olmasını düşündüğünü paylaştı benimle, gömleğin renginden, masada duran bayraklara kadar anlattı bana. Bana da oturup çalışmak kaldı tabi ki :))
Eveeet...yine, bayanların erkeklere oranla, eşleri için daha çok pasta siparişi verdikleri gerçeği ile yüzyüzeyiz. ( Maalesef demeli miyim bilmiyorum ) Belki erkekler eşlerine , mücevher, çanta, ayakkabı vb. şeyleri almayı seviyorlardır, pasta değil! :)
Aslında önemli olan, alınan şeyin ne olduğu değil, eş de olsa, anne de, arkadaş da , sonuçta karşınızdakini hatırlamak, önemsemek ve o kişinin yüzünde küçük bile olsa bir tebessüm yaratmaktır.
Nice mutlu yaşlara Mustafa Bey, teşekkürler Elena Hn. :))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...