24 Eylül 2012 Pazartesi

KIR DÜĞÜNÜ PASTASI

Yaz biter düğünler bitmezmiş :)) Bir düğün pastasının fotograf karelerini paylaşıyorum sizlerle...

KURABİYE KURSU

Geçtiğimiz günlerde, bir kurabiye kursunu daha geride bıraktık. Herzaman ki gibi öğlen saatlerinde tüm katılımcılarımızın gelmesiyle beraber, hamurumuzu hazırladık, malzemelerimizi tanıdık ve çeşit çeşit kurabiyeleri, neşe ile tamamladık. Sevgili kursiyerlerim, Çiğdem Hn., Huriye Hn., Ayça ve Deniz Hn. çok teşekkürler:))

BEBEK KURABİYELERİ

Çok sevdiğim bir arkadaşımın isteği üzerine hazırladım bu bebek kurabiyelerini. Aman canım kurabiye işte! dememek gerek çünkü bu modelim gerçekten çok vakit alıyor ve diğerlerinden çok daha fazla emek, sabır ve el işçiliği istiyor. Olsun yine de çok keyifli :)) Talihin açık olsun Aras!

7 Eylül 2012 Cuma

DENİZ SEKİ'NİN EN MUTLU GÜNÜ

Geçtiğimiz pazar, eşimle birlikte çok keyifli bir düğüne katıldık. Kimin düğünü diye merak edenler için, hemen açıklıyorum. Çok güzel bir sese ve yoruma sahip olan sevgili Deniz Seki'nin kardeşi Serdar Seki'yi güzeller güzeli Pınar ile evlendirdik. Düğünleri adeta bir ünlüler geçidiydi. Elbette o kadar ünlü biraraya gelince de konser tadında bir düğün yaşandı. Hiçbir düğünden bu kadar keyif almadım şimdiye kadar :) Bir de ne zamandır görüşemediğimiz dost ve ahbaplarla karşılaşınca, bir düğünden daha ne ister ki insan... Ben değil de resimler konuşsun efendim. Serdar ve Pınar çiftine ömür boyu mutluluklar dilerim birkez daha.

GELİNCİK TEMALI CUPCAKE KULESİ

Cupcake kulelerini seviyorum! Belki de daha modern olduğunu düşündüğüm için olabilir. Çağlayan Hn. bana ulaştığında ve düğünü için özel birşeyler düşündüğünü söylediğinde, hemen cupcake kulesi yapmak istedim. Düğünleri için bir tema belirlemişlerdi bile. Davetiyelerinde, mekan süslemelerinde ve hatta ayakkabısında bile gelincik çiçeğini kullanmışlardı. Bu özel günü daha da mükemmel kılmak için, Çağlayan Hn. iç mimar oluşundan kaynaklanan yetenekleri de kullanarak, mekanı süsleyen kağıt gelincikleri elleriyle tek tek hazırlamıştı üstelik.
Ben de düğünlerine özel olarak, 230 adet, minik gelincik çiçekleriyle süslenmiş cupcakeler hazırladım. Cupcake kulesinin en üstüne de pasta seromonisini gerçekleştirmeleri için, küçük bir pasta koymayı da ihmal etmedik. Ben yine çok mutlu olduğum bir çalışmaya imza attım. Allah mutluluklarını daim etsin, ömürleri yaptığım cupcakeler kadar tatlı geçsin...:)

3 Eylül 2012 Pazartesi

SAMANYOLU TV. & SERDEM COŞKUN

Yeni bir heyecan içindeyim...6 eylül perşembe günü sabahı Samanyolu Tv.'de Serdem Coşkun'un programına davet edildim. Kurabiyelerim, cupcake ve pastalarımla beraber güzel bir söyleşi yapacağız. Pazar Sürprizi ve Melek Baykal'ın programlarına konuk olduktan sonra, ekranlara yeniden dönüş yapıyorum diyebilirim. Televizyonu seviyorum galiba...:)

HAYAL DÜNYASI AÇILDI...!

Oldum olası severim organizasyon işini :)) Bu iş ile uğraşmasaydım eğer, organizatör olmak isterdim. Özellikle düğün organizasyonları pek özeldir bence. Uzun lafın kısası Koşuyolunda yeni açılan bir kostüm ve organizasyon firmasının açılış kurabiyelerini yaptım. Sahibesi Sinem Hn. kurabiyelerinin üzerinde, kendi logolarının olmasını istedi ve bende zevkle hazırladım elbette. Adı Hayal Dünyası Kostüm ve Organizasyon...benim kurabiyelerim inşallah uğur getirir kendilerine. Başarılar ve hayırlı işler diliyorum.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...